Klanten waarderen ons met een 9.1 123 reviews Bekijk alle reviews

Uw nieuwe keuken in 3D? Laat u inspireren door onze voorbeelden

01 juli 2022
Uw nieuwe keuken in 3D? Laat u inspireren door onze voorbeelden

Naar hartenlust keuken ideeën opdoen óf door één van onze adviseurs uw droomkeuken laten ontwerpen: in onze keukenshowroom in Rijssen kan het allebei. Kiest u voor dat laatste? Dan wordt u keuken in 3D ontworpen, zodat u een fotorealistisch beeld van uw nieuwe keuken krijgt. In deze blog vertellen wij u hier graag meer over.

Innovatief tekenprogramma voor uw 3D-ontwerp

De kastjes, de kleuren van de fronten en de apparaten die u kiest, zoals een koffiemachine of Quooker: in uw 3D-tekening neemt uw persoonlijke keukenadviseur het allemaal mee. Bij Keukenstudio Regio Oost werken we hiervoor met een innovatief programma dat speciaal voor de keukenbranche is ontworpen. Zo staan bijvoorbeeld de kastmaten van al onze fabrikanten in het systeem en worden ook alle mogelijke kleuren ingeladen. Daarnaast hebben wij in de loop der jaren een grote bibliotheek opgebouwd met handgemaakte onderdelen. Ook deze kunnen we op een speciale manier aan uw tekening toevoegen, zodat u éxact ziet wat er allemaal mogelijk is.

Van 3D-ontwerpen naar foto’s van het eindresultaat

We kunnen ons goed voorstellen dat u benieuwd bent hoe dit er in de praktijk uitziet. In dit geval spreken beelden bovendien meer dan woorden! Daarom laten we u graag de 3D-ontwerpen én resultaatfoto’s van drie projecten zien.

Stijlvolle, matzwarte keuken

Onlangs hebben we bij opdrachtgevers in Apeldoorn deze strakke, matzwarte keuken geplaatst. Hieronder ziet u eerst ons 3D-ontwerp en daarna een foto van het eindresultaat. Sprekend, niet?

Foto 1 - Uw nieuwe keuken in 3D? Keukenstudio Regio Oost

Foto 2 - Uw nieuwe keuken in 3D? Keukenstudio Regio Oost

Massief eikenhouten landhuiskeuken

Deze massief eikenhouten landhuiskeuken in Nijverdal is een fraai staaltje van nostalgie in een modern jasje. Het verschil tussen het 3D-ontwerp en het eindresultaat is minimaal.

Foto 3 - Uw nieuwe keuken in 3D? Keukenstudio Regio Oost

Foto 4 - Uw nieuwe keuken in 3D? Keukenstudio Regio Oost

Matzwarte Keller design keuken

Deze matzwarte Keller design keuken plaatsten wij in een vakantie-appartement aan de Beulakerwijde, een meer vlakbij Giethoorn. Het eindresultaat is een plaatje… maar het 3D-ontwerp was dat ook al.

Foto 5 - Uw nieuwe keuken in 3D? Keukenstudio Regio Oost

Foto 6 - Uw nieuwe keuken in 3D? Keukenstudio Regio Oost

Uw unieke 3D-ontwerp komt tot leven in onze keukenstudio

Kiest u ervoor om bij ons een nieuwe keuken aan te schaffen? Dan is het goed om te weten dat uw unieke 3D-ontwerp voor u écht tot leven komt op één van de grote presentatieschermen in onze keukenshowroom. Wilt u ook uw keuken ideeën werkelijkheid zien worden - eerst in een uniek ontwerp en vervolgens bij u thuis? Maak dan een afspraak in onze keukenshowroom in Rijssen en ervaar zelf onze mogelijkheden.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Service & contact
Bel ons: 0548 53 03 40
Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.