Klanten waarderen ons met een 9.1 123 reviews Bekijk alle reviews

Warm, koud, kokend, gekoeld én bruisend water: deze kranen van Quooker en GROHE kunnen alles

14 december 2021
Warm, koud, kokend, gekoeld én bruisend water: deze kranen van Quooker en GROHE kunnen alles

“Onze nieuwe kraan die gekookt, gekoeld én bruisend water levert is ideaal voor als de kleinkinderen komen - zij zijn gek op ranja met bubbels”, vertelde een klant ons laatst. En steeds meer klanten ontdekken de voordelen van een kraan met meerdere opties. Daarom vonden wij het tijd over een blog over deze bijzondere keukenkranen: Quooker CUBE en GROHE Blue.

Quooker CUBE

Met de Quooker CUBE hoeft u nooit meer flessen bronwater of bruisend water te kopen. Met de CUBE geniet u namelijk in een handomdraai van een glas tintelend fris water uit uw eigen kraan. Kokend, warm, koud, gekoeld én bruisend water komt allemaal uit één kraan. De CUBE is een aanvulling op de reguliere Quooker en komt onderin uw keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder (een koolzuurfles) waarmee u tot wel 60 liter koud bruiswater uit uw eigen Quooker-kraan kunt tappen. En dat tappen is heel eenvoudig: om bruisend water te krijgen, hoeft u slechts één keer de bedieningsknop in te drukken. Geeft u er daarna een kleine draai aan, dan knippert de lichtring die bij kokend water rood wordt, nu blauw. En houdt u de draaiknop iets langer vast en draait u dan, dan komt er gekoeld water uit de kraan. Dat maakt de Quooker CUBE heel veilig. Kokend water tappen terwijl u gekoeld of bruisend water bedoelde, is namelijk niet mogelijk.

Energieverbruik en de Quooker CUBE

Bij Keukenstudio Regio Oost hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Vraagt u zich af of de Quooker CUBE veel energie verbruikt? Dan kunnen we u geruststellen. Of u drinkwater koelt in een koelkast of in een gekoeldwaterreservoir, maakt niets uit. Het afkoelen kost evenveel energie en met maar 5W stand by-verlies is de CUBE van Quooker ook nog eens zuinig. Daar hoeft de koelkastdeur niet meer voor open te staan.

GROHE Blue, een duurzame keukenkraan

GROHE is ‘s werelds meest toonaangevende merk voor sanitair en is toegewijd om innovatieve producten voor water te ontwikkelen. Het Duitse merk doet er alles aan om een uitzonderlijke ervaring te creëren en ‘Pure Freude an Wasser’ te bieden. Ook de GROHE Blue is daarom een goed en duurzaam alternatief voor mineraalwater. Het produceren van flessen water heeft zoals u weet een enorme impact op het milieu. Zo is er zeven liter water nodig om slechts één liter mineraalwater uit de supermarkt te produceren, wordt er veel energie verbruikt, brengt het CO2-uitstoot met zich mee én wordt er elk jaar 1,5 miljoen ton plastic verpakkingsmateriaal gebruikt. Net als de Quooker CUBE levert de GROHE Blue-kraan normaal warm en koud water, gekoeld water, gefilterd water en bruisend water. Hierdoor wordt het gebruik van flessen water en watercoolers onnodig, waardoor u niet alleen kosten bespaart maar ook bijdraagt aan een schoner milieu.

Wilt u de GROHE Blue in werking zien? Bekijk dan deze video van de GROHE Blue-keukenkraan bij het tv-programma ‘Doe Maar Duurzaam’ van RTL7.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=kq1u-2gdC_c{/youtube}

Quooker CUBE en GROHE Blue bij Keukenstudio Regio Oost

Wilt u na het lezen van dit artikel advies inwinnen over de keukenkranen Quooker CUBE en GROHE Blue voor in uw nieuwe keuken? Kom dan eens langs in onze keukenshowroom in Rijssen. Maak hier vrijblijvend een afspraak.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Service & contact
Bel ons: 0548 53 03 40
Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.