Klanten waarderen ons met een 9.2 75 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Landelijke en robuuste keuken

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Landelijke keuken
  • Locatie
    Rijssen
  • Jaar
    2018

Deze schitterende keuken is uitgevoerd met massief houten fronten. De kastenwand is voorzien van twee stalen deuren, die twee ruimtes met elkaar verbinden. Het werkblad is van Ceasarstone. Als kookplaat is er gekozen voor een Bora type BIU. Dit is een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging en recirculatiefilters; een handige oplossing waarbij er geen afvoer meer nodig is. Verder is de keuken uitgerust met een aparte magnetron, een zestig centimeter hoge combi-oven van Siemens, een ruime koelkast, een vaatwasser en een Quooker. Het unieke aan deze keuken is dat de deuren van de hoge kasten een doorlopende structuur hebben, waardoor het nóg meer één geheel lijkt.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Vakantie

Vanwege de zomervakantie zijn we gesloten van maandag 26-juli t/m 07 aug. (eerste 2 weken vd bouwvak). Verder zijn we tijdens de normale tijden geopend. Gedurende deze periode zal ook de mail en telefoon niet beantwoord worden. Voor klachten aan apparatuur, raden wij aan om rechtstreeks contact met betreffende merk op te nemen, of deze bij ons te melden zodra we weer aanwezig zijn.