Klanten waarderen ons met een 9.0 105 reviews Bekijk alle reviews
Uw moderne keuken op maat

Moderne keukens

Uw keuken kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Of u heeft zojuist een nieuw huis betrokken waarin de keuken nog een leeg canvas is. Het ideale moment om uw eigen droomkeuken samen te stellen. Van modern tot landelijk: iedere stijl is mogelijk. Gecombineerd met de expertise van onze ontwerpers en een vleugje persoonlijke touch zorgen we ervoor dat de perfecte keuken wordt ontworpen en gerealiseerd. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden om een moderne keuken te laten realiseren.
Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

De kenmerken van een moderne keuken

Een strakke afwerking typeert een typische moderne keuken. Ultramat zwart, strakke lijnen en de nieuwste apparatuur geven uw nieuwe keuken die moderne uitstraling. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden om uw keuken de gewenste look te geven.

De basis van uw moderne keuken

Een moderne keuken kent weinig ronde vormen. Typerend voor dit type keuken zijn een ruim kookeiland of ingebouwde kastenwand. Weinig afleiding en een minimalistische uitstraling. Kies voor greeploze kasten of lades en een bijna onzichtbare afzuiging.

Moderne keukenbladen

In een moderne keuken past het beste een strak keukenblad zonder ronde hoeken. Kies voor een dun werkblad van composiet, dekton, keramiek of RVS. Het werkblad juist een echte eyecatcher laten zijn? Kies dan voor een robuust werkblad van beton

Modern apparatuur in uw nieuwe keuken

Een moderne keuken is natuurlijk niet compleet zonder modern apparatuur. Wij werken alleen maar met hoogstaande A-merken die thuishoren in uw nieuwe, moderne keuken. Laat een Quooker-kraan plaatsen, koppel een Home-Connect in de koelkast om overal de voorraad te bekijken met een camera en producten op de ideale temperatuur te bewaren en zeg gedag tegen de traditionele afzuigkap met een afzuiging van Bora

Maatwerk

Moderne keuken op maat

De mogelijkheden om te combineren met werkbladen en apparatuur is oneindig in uw nieuwe keuken. Weet u al precies hoe uw keuken eruit gaat zien, of heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw droomkeuken? Wij helpen u graag! Onze specialisten laten uw ontwerp-ideeën tot leven komen met 3D-tekeningen. Van ontwerp tot plaatsing: wij helpen u van A tot Z.

Liever een showroom-keuken uitkiezen? Dat is ook mogelijk! Bekijk hier ons ruim aanbod aan kant-en-klaar keukens

Een magazine vol inspiratie

Bestel hier ons gratis keukenmagazine en lees alles over de laatste trends. Laat u in inspireren door de mooiste keukens en de nieuwste apparatuur. Daarnaast delen we al onze tips voor een nieuwe keuken met u.

Prijzen

Moderne keukens prijzen

Starterskeukens

Voor iedere portemonnee kan een keuken gerealiseerd worden. Onze starterskeukens zijn ideaal voor starters die op zoek zijn naar kwaliteit, maar hiervoor een kleiner budget beschikbaar hebben. We inventariseren samen met u welke apparatuur echt nodig is, zonder in te leveren op kwaliteit. Op basis van uw wensen wordt een offerte gemaakt. Neem daarom contact met ons op om een afspraak te maken en een prijsindicatie te ontvangen. 

Showroom-keukens

In onze showroom-keukens heeft u minder vrijheid in het ontwerpen van de keuken, maar zijn allemaal voorzien van de nieuwste apparatuur en hoogstaande kwaliteit. Doordat deze keukens niet op maat worden gemaakt, kan dit voordelig uitpakken voor uw portemonnee. De nieuwprijs van deze showroomkeukens ligt namelijk een stuk hoger dan de daadwerkelijke verkoopprijs. Showroom-keukens kunt u daarom al vanaf 11.000 euro inkopen. 

Keukens op maat

Uw eigen droomkeuken op maat laten maken? Dat is mogelijk. Combineer verschillende bladen, materialen en apparaten in een moderne keuken op maat. In een adviesgesprek laten we uw ontwerp tot leven komen, met bijbehorende investering. 

Maak een afspraak
Een nieuwe keuken door Keukenstudio
Met onze jarenlange ervaring binnen de keukenbranche, zorgen wij dat uw wensen helemaal tot leven komen in uw nieuwe keuken. Van starters-keuken voor ieder budget tot luxe keuken, voorzien van alle gemakken. Kies voor onze design fabriekskeukens voor een kleiner budget. Of waan uzelf als keukenprins(es) in keukens die voorzien zijn van alle gemakken zoals combi-stoomovens, espresso-automaat en vacumeerlade.
Ideeën voor uw keuken
Onze recente projecten
Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Ontwerp en realisatie: Identiteit.