Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews
Luxueuze, strakke keuken
Projecten

Luxueuze, strakke keuken

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Moderne keuken
  • Locatie
    Rijssen
  • Jaar
    2020

Een luxueuze, strakke keuken uitgevoerd in matwit, met een lichtgrijs keukenwerkblad en een kastenwand in een zwarte houtlook: zo kunnen we dit project het beste voor u samenvatten. In de kastenwand zijn twee ovens van KitchenAid geplaatst, die beide een robuuste uitstraling hebben die perfect bij de houtlook kastenwand past. Aan de rechterkant van de kastenwand is een koffiecorner gerealiseerd met twee wandplanken uitgevoerd met verholen verlichting, voor extra sfeer. Het koffiezetapparaat en de accessoires worden hierdoor prachtig aangelicht.

Kookeiland met wijnklimaatkast

In deze keuken ontbreekt het aan niets: hij is van alle gemakken en luxe voorzien. Zo is in het kookeiland niet alleen gekozen voor een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, maar ook voor een wijnklimaatkast. Deze kast is geplaatst aan de achterzijde van het kookeiland en kent twee zones, optimaal voor én witte én rode wijn.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.