Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews
Matzwarte design keuken in luxe bosvilla
Projecten

Matzwarte design keuken in luxe bosvilla

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Design keuken
  • Locatie
    Rijssen
  • Jaar
    2022

Midden in het bos, omringd door bomen, vogels, herten en eekhoorns, ligt een bosvilla die met veel toewijding en aandacht is ontworpen door architectenbureau Reitsema & Partners. Voor deze droomwoning mochten wij de keuken leveren: een matzwarte design keuken met anti-fingerprint. Het uitzicht in de bijzondere keuken is gericht op de tuin, terwijl de opdrachtgevers vanuit de woonkamer uitkijken uit op sferisch groen en een authentieke leemkuil door de knik in de woning. En dit is slechts een voorproefje… Het eindresultaat is prachtig en staat niet voor niets in de laatste editie van The Art of Living magazine.

Keuken met luxe keukenapparaten

In een bijzondere keuken zoals deze horen natuurlijk bijzondere keukenapparaten. Zo hebben wij hier een luxe koffievolautomaat geplaatst, net als een combi-stoomoven van Miele met een vaste wateraansluiting, waardoor water bijvullen verleden tijd is. Uiteraard mocht ook een inductiekookplaat van BORA - mét geïntegreerde kookplaatafzuiging dus - niet ontbreken. En voor het werkblad hebben wij samen met de opdrachtgevers gekozen voor een Sima Core: een natuursteen lookalike. Bekijk de foto’s en proef de sfeer!

Foto’s: The Art of Living magazine, Jurrit van der Waal

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.