Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Landelijke keuken - Enter

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Landelijke keuken
  • Locatie
    Enter
  • Jaar
    2018

Onderstaand artikel over deze keuken is verschenen in het magazine Stijlvol Wonen.

Stijl gecombineerd met kennis van zaken

In de vorig jaar compleet vernieuwde showroom van Keukenstudio Regio Oost (in het Twentse Rijssen) is een uitgebreide collectie exclusieve keukens en maatwerkkeukens te bewonderen. Jan Averesch en zijn team adviseren klanten hier graag om elke gewenste stijl te combineren met hun kennis van zaken. “Wij stemmen alles met de klant af zodat de nieuwe keuken zich perfect integreert in het bestaande interieur”, vertelt directeur Jan Averesch. “Of het nu gaat om een keuken met een nostalgische uitstraling, een moderne keuken of een exclusieve maatwerkkeuken: wij kunnen het allemaal leveren. Bovendien geven we op verzoek ook een compleet interieuradvies of realiseren we kleine verbouwingen. Dat laatste gebeurt steeds vaker omdat onze klanten het fijn vinden dat ze één aanspreekpunt hebben. Daarnaast leveren we ook lampen, zit- en wandmeubels en badkamerkasten. Maar we hebben niet voor niets de naam Keukenstudio: keukens blijven voor ons nog steeds hetgeen waar alles om draait.”

Leefkeuken

De Familie Verschoor woont vlakbij Keukenstudio Regio Oost. “Het was dus logisch dat we bij hen terecht zijn gekomen”, vertelt vader Harold Verschoor. “Ze hebben een goede naam hier in de buurt dus toen we op zoek gingen naar een nieuwe keuken, zijn we bij hen gaan kijken en het was gelijk raak.” De familie koos voor een variant op het model Claever. Met name door de keuze van de grijs-beige kleur in een glanzende finish en de zwart metalen knoppen krijgt het model een modernere uitstraling. “Wij wonen in een rietgedekt boswachtershuis dat inmiddels zo’n zestig jaar oud is. Ons voormalige keukentje was klein en aangezien Joke en ik vier kinderen hebben, hadden we behoefte aan een grote leefkeuken. We hebben ons huis verbouwd en in de aanbouw is de nieuwe keuken gekomen. Mijn vrouw en ik houden van een landelijke stijl, dus onze keuken is ook zo geworden. Daardoor past-ie ook nog eens prima bij ons huis. Afhankelijk van hoe het licht valt, is de kleur een beetje grijsachtig. Dat vinden we prachtig. De mensen van Keukenstudio Regio Oost hebben ons uitstekend geholpen. Ze hebben goed meegedacht en ons met name prima geadviseerd over de vormgeving. Ook kwamen ze met details aan waar wij nog nooit over nagedacht hadden. Als we het zelf hadden moeten bedenken, was het heel anders geworden. En in ieder geval stukken minder mooi,” lacht hij. “We kwamen eerst alleen in onze oude keuken als het echt moest. Nu zijn we zo blij met onze nieuwe keuken dat we doordeweeks niet eens meer in de woonkamer komen.”

Tekst: Yvonne van Galen. Fotografie: Hagemeier Fotografie Advertorial.

Bezoek onze showroom met landelijke keukens

Wil je liever direct een afspraak maken met één van onze landelijke keuken specialisten? Dit kan bij ons in de showroom, waar je ook onze landelijke showroomkeukens kunt zien. Vul de Keukenstudio Regio Oost afsprakenplanner in! In onze showroom kun je jouw eigen landelijke droomkeuken samenstellen. Nostalgisch, warm en eindeloos te combineren. Landelijke inrichtingen zijn van alle markten thuis en naar uw eigen smaak te perfectioneren. Tal van inspiratie foto's landelijke keukens in moderne, klassieke en cottage uitvoering vind je hier terug.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.