Klanten waarderen ons met een 9.2 76 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Sfeervolle landelijke keuken in Rijssen

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Landelijke keuken
  • Locatie
    Rijssen
  • Jaar
    2017
IJsblauwe fronten, een zwart werkblad en een warme houten vloer: deze mooie combinatie ziet u niet iedere dag. Het maakt deze sfeervolle landelijke keuken in Rijssen uniek in zijn soort. De handgemaakte ombouw, de kranslijsten en de schitterende gedetailleerde afwerkingen maken de maatwerk keuken af.

Maatwerk, meer dan een keuken alleen

In dit project heeft Keukenstudio Regio Oost de opdrachtgever volledig ontzorgd. Zo hebben wij hier niet alleen de keuken geleverd, maar ook prachtige bijpassende vloer. Maatwerk is bij ons dus zeker mogelijk - en dat gaat verder dan een keuken alleen. Graag maken wij zo van iedere keukenruimte een limited edition.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

23 oktober: NEFF kookdemo

Haal het beste uit jouw kookkwaliteiten en ervaar hoe een professionele kok de keukenapparatuur van NEFF gebruikt om de heerlijkste gerechten te bereiden. Uiteraard komen ook een aantal heerlijke gerechten op tafel. Toegang is gratis! Kom dus kijken, leren en proeven op zaterdag 23 oktober (10:30 -16:30 uur) bij Keukenstudio Regio Oost!