Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Design keuken - Amersfoort

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Design keuken
  • Locatie
    Amersfoort
  • Jaar
    2018

Onderstaand artikel over deze keuken is verschenen in het magazine Stijlvol Wonen.

Landelijk anno 2014

Landelijk, maar niet té rustiek, en praktisch. Daar waren de bewoners in grote lijnen naar op zoek. Hun wensen werden vertaald naar een hedendaagse leefkeuken met tal van originele details.

“Heel het huis slaat de brug tussen landelijk en strak, en dat wilden de bewoners ook in hun keuken”, doet Jan Averesch van Keukenstudio Regio Oost het verhaal. “Een centraal eiland om met het hele gezin rond te verzamelen, vonden ze eveneens belangrijk. We hebben wat geschetst en kwamen zo tot dit ontwerp.”

Een centraal eiland om met het hele gezin rond te verzamelen, vonden ze eveneens belangrijk. We hebben wat geschetst en kwamen zo tot dit ontwerp.

Jan Averesch - Keukenstudio Regio Oost

Praktisch comfort

De kasten vormen de perfecte illustratie van de stijl die de bewoners zochten. “De crèmekleurige lak maakt de keuken warm, maar de gekozen schrootjesdeuren ogen strakker dan kaderdeuren”, aldus Jan. “Ook de zwevende toestellenwand oogt fenomenaal.” Naast het esthetische speelde ook het praktische mee. Het werkblad van composiet, de inductiekookplaat met flexibele zones en de vele lades en voorraadlades zijn daar getuigen van.

Slimme oplossingen

Het eiland staat letterlijk en figuurlijk centraal. Opvallend zijn de vele uitsparingen, niet alleen voor het zitgedeelte, maar ook voor een handdoekhouder en opbergruimte voor lectuur. Het spoelgedeelte tegen de muur werd aangevuld met een koffiehoek links en brede wandplanken rechts. “Op die manier konden we het spoelgedeelte, dat behoorlijk lang is, stijlvol onderbreken.”

Tekst: Bert De Pau - Fotografie: Denise Keus - “Stijlvol Wonen” - © Sanoma Regional Belgium N.V.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.