Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews
Landelijke maatwerk keuken met AGA-fornuis
Projecten

Landelijke maatwerk keuken met AGA-fornuis

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Landelijke keuken
  • Locatie
    Rijssen
  • Jaar
    2022
Wat een sfeervolle, gezellige keuken is dit geworden! Deze mooie, landelijke maatwerk keuken is volledig naar de wensen van de opdrachtgever ontworpen. De beschikbare ruimte én de wens voor een AGA-fornuis waren daarbij leidend. En zelfs de kleinste details zijn maatwerk, zoals de kleur van de handgeschilderde kasten - alle kleuren waren mogelijk. Al met al is het een prachtig plaatje geworden waar de opdrachtgever erg tevreden over is en nog jaren plezier van gaat krijgen.

Blikvangers in de keuken

Over een paar van de blikvangers in de keuken vertellen we graag nog nét even iets meer. Zo is het schap aan de wand speciaal ontworpen voor de glazen grutterbakjes, die doorlopen in de schouw. Al even opvallend zijn de betegelde achterwand en de cascade bij de eveneens betegelde spoelbak. Links van het gave AGA-fornuis is een regaal met laatjes geplaatst. En tot slot is er voor een fraaie landelijke kraan van Perrin & Rowe gekozen.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.