Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Nostalgische, landelijke keuken - Elsen

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Landelijke keuken
  • Locatie
    Elsen
  • Jaar
    2016
Deze op en top landelijke keuken is geheel in stijl van de woningboerderij gerealiseerd. De gekozen kleuren groen, blauw en grijs passen perfect in de landelijke omgeving.
De Claever keuken (onze modelbenaming) heeft mdf gelakte en handgeschilderde fronten, waardoor de keuken een nostalgisch tintje krijgt. Zeker in combinatie met de wandschouw, de passende kranslijst op de hoge kasten en de stollenwanden, die structureel aan de einden van de keukendelen zijn toegepast. Het Belgisch hardstenen werkblad heeft een bijzonder natuurlijke uitstraling en past uitstekend bij de nostalgische tegelspoelbak en mengkraan. In deze keuken is een ESSE Cooker geplaatst, die op hout gestookt wordt. Dit past goed bij de energie-neutrale woning van de bewoners. Verder is er een kleine keramische kookplaat geplaatst, die kan worden ingezet als het buiten extreem warm is. De ESSE Cooker kan in dat geval op stand-by worden gezet. Daarnaast is er gekozen voor een combi-stoomoven, een koel-vriescombinatie, een vaatwasser en een mooie inbouwunit.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.