Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Landelijke leefkeuken - Rijssen

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Landelijke keuken
  • Locatie
    Rijssen
  • Jaar
    2018

Onderstaand artikel over deze keuken is verschenen in het magazine KEUKENS Landelijke stijl.

Keukens met karakter uit Rijssen

Keukenstudio Regio Oost staat al jaren bekend om zijn landelijke leefkeukens en designkeukens. Het bedrijf in Rijssen heeft een eigen werkplaats, een eigen montagedienst en een eigen ontwerpafdeling. Bovendien maakt Keukenstudio Regio Oost vooraf met de hand perspectieftekeningen. Uw keuken kan ter plekke met de hand geschilderd worden; één van de sterke punten van Keukenstudio Regio Oost.

Naast landelijke keukens vindt u hier de allernieuwste snufjes op keukengebied

Een fraaie, handgeschilderde jarendertigkeuken van het type Regio Oost Claever pronkt bij de familie Lankamp in Rijssen. Fraai om te zien is de mix van een nostalgische keuken in een landelijke omgeving met moderne apparatuur. De ruimte heeft een hoog nostalgisch gehalte. Keukenstudio Regio Oost bewerkstelligde dat door de combinatie in opstelling, het type van de frontjes, de kleur en natuurlijk een fornuis in de juiste stijl. Toch is de keuken ook voorzien van de modernste technieken. Zowel laden, scharnieren als apparatuur van Siemens, Itho en Boretti maken de ruimte prettig hedendaags. “We noemen dat een nostalgische keuken in een modern jasje”, zegt Jan Averesch, directeur van Keukenstudio Regio Oost.

De juiste sfeer

De fronten van de Regio Oost Claever zijn typerend voor de jaren dertig. Keukenstudio Regio Oost past een strakke profilering toe met een glad binnenpaneel. Daardoor ogen de fronten niet onrustig. In Rijssen werden niet alleen met frontjes nostalgische elementen toegepast. Het keukenbedrijf heeft ook voor een fraaie buffetkast met glasdeuren en kraalschroten gezorgd. En voor een bijpassende, op maat gemaakte schouw met regaal. Het natuurstenen werkblad heeft een natuurstenen onderbouwspoelbak én een geprofileerd onderdek onder het werkblad. Ten slotte dragen ook de oude witjes als wandafwerking boven het werkgedeelte bij aan de nostalgische sfeer. De gehele opstelling straalt rust uit door de symmetrie die is doorgevoerd. Volgens Averesch een stijl die nooit verveelt of saai wordt.

Rijke uitstraling

De keuken van de familie Lankamp is met de hand geschilderd in de kleur ‘Charleston Gray’ van Farrow & Ball. Jan Averesch: “Doordat we de keuken met de hand geschilderd hebben, heeft het geheel een bijzonder rijke uitstraling.” De keukenopstelling biedt daarnaast veel praktische werk- en opbergruimte. De drie segmenten, zoals het kooken spoelgedeelte, een apparatenkastenwand en een buffet zorgen ervoor dat het nogal forse volume van de keuken spannend blijft. Het resultaat is een gezellige, maar vooral zeer praktische keuken.

Keuken met karakter

De familie gingen met Keukenstudio Regio Oost in zee vanwege de servicegerichtheid en de verhouding van prijs en kwaliteit. En uiteraard vanwege de grote range aan landelijke leefkeukens en designkeukens waar het bedrijf al jaaren bekend om staat. Naast de landelijke keukens vindt u hier de allernieuwste snufjes op keukengebied. Overigens kunnen verschillende stijlen met elkaar worden gecombineerd. Geen enkele keuken die Keukenstudio Regio Oost vervaardigt en plaatst is hetzelfde. “We leveren iedere keer een mooi en uniek product,” zo zegt Averesch. “Een product waarin we veel creativiteit kwijt kunnen.”

Tekst: Anja Bemelen - Fotografie: Hagemeier Fotografie - “KEUKENS Landelijke stijl” - © Sanoma Regional Belgium N.V.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.