Klanten waarderen ons met een 9.2 76 reviews Bekijk alle reviews
Strakke keuken in hoogglans wit
Projecten

Strakke keuken in hoogglans wit

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Moderne keuken
  • Locatie
    Rijssen
  • Jaar
    2021

Hoogglans wit gelakt, maar zeker ook sfeervol: dát kenmerkt deze keuken. In de keuken is strak en dun composieten werkblad geplaatst. Composiet heeft een natuurlijke uitstraling en is onderhoudsarm én hygiënisch. Onder het werkblad is een handgemaakte greeplijst van massief hout geplaatst. Het warme hout combineert perfect met het de witte hoogglans lak.

Keuken uitgevoerd met BORA-kookplaat en luxe wijnkoeler

De keuken hebben wij natuurlijk geleverd inclusief keukenapparatuur. Twee bijzondere producten willen wij daarbij graag uitlichten. Zo is er gekozen voor een kookplaat van BORA met geïntegreerde afzuiging. Kookwasem en etensgeuren stijgen niet op, maar worden weggezogen waar ze ontstaan: direct bij het kookveld en dus direct uit de pan. Verder is in de keuken een luxe wijnkoeler van het bijzondere merk AVINTAGE™ geplaatst - een koeler met twee zones. Een wijnkast van AVINTAGE™ brengt wijnliefhebbers de ultieme smaakervaring.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

23 oktober: NEFF kookdemo

Haal het beste uit jouw kookkwaliteiten en ervaar hoe een professionele kok de keukenapparatuur van NEFF gebruikt om de heerlijkste gerechten te bereiden. Uiteraard komen ook een aantal heerlijke gerechten op tafel. Toegang is gratis! Kom dus kijken, leren en proeven op zaterdag 23 oktober (10:30 -16:30 uur) bij Keukenstudio Regio Oost!