Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Ultra matte moderne keuken

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Moderne keuken
  • Locatie
    Doetinchem
  • Jaar
    2019
Symmetrie, strakke lijnen en veel laden waren de opdracht bij het ontwerpen van deze keuken. De fronten van deze keuken zijn van Fenix, een ultra mat materiaal met een lage lichtreflectie en anti-fingerprint. Het grote voordeel van het materiaal is dat er zelf een Thermische herstelling plaatsvind van kleine krasjes. De ombouw is gemaakt van een materiaal in roestkleur, zodat er een strakke robuuste uitstraling ontstaat. Uiteraard is er in de ombouw ook kastruimte gecreëerd, zodat alles netjes kan worden opgeborgen. Het eilandblad heeft rondom een doorlopende greeplijst, en het blad is een blad van 2cm composieten blad van Ceasarstone. Om lijnen door te trekken, hebben we niet 1, maar 2 koelers geplaatst, en wel boven de greeplijst, zodat het lijnenspel compleet doorloopt over de hele breedte van de kastenwand.

Keukenapparatuur van Siemens

De apparatuur van deze keuken is uitgevoerd met een Bora inductiekookplaat en een Siemens oven, combi-oven koeler en volledig geïntegreerde vaatwasser. De vaatwasser is uitgevoerd met een Zeolith reinigingssysteem. Dit is een mineraal die aan de techniek is toegevoegd. Dit mineraal neem extra vocht op, en geeft warmte af, zodat er een optimaal droogresultaat kan worden gegarandeerd.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.