Klanten waarderen ons met een 9.2 75 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Natuurlijke strakke, moderne keuken - Rijssen

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Moderne keuken
  • Locatie
    Rijssen
  • Jaar
    2016
In deze strakke en moderne maatwerk keuken is volop gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Hoogglans witte fronten (greeploos!) zijn gecombineerd met robuust massief eiken. De hoogglans wit gelakte fronten zijn eveneens greeploos uitgevoerd en vormen een mooi contrast met de massief eiken hoge kasten en eilandkopstollen. Het op maat gemaakte keukenwerkblad is uitgevoerd in zes centimeter dik Spaans hardsteen en heeft een onderbouw spoelbak van rvs. In deze keuken is veelal gekozen voor Siemens keukenapparatuur, namelijk een combi-stoomoven, een combi-oven/-magnetron, twee grote koelkasten en een geïntegreerde vaatwasser. De Novy inbouwunit in de op maat gemaakte wandschouw, de ATAG inductiekookplaat met geïntegreerde Volcano wokbrander en een Quooker maken de keuken af. De keuken is dan ook van alle gemakken voorzien. Verder zijn in de ombouw LED-spots toegepast en is de benodigde apparatenventilatie op ingenieuze en onzichtbare wijze in de ombouw weggewerkt.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Vakantie

Vanwege de zomervakantie zijn we gesloten van maandag 26-juli t/m 07 aug. (eerste 2 weken vd bouwvak). Verder zijn we tijdens de normale tijden geopend. Gedurende deze periode zal ook de mail en telefoon niet beantwoord worden. Voor klachten aan apparatuur, raden wij aan om rechtstreeks contact met betreffende merk op te nemen, of deze bij ons te melden zodra we weer aanwezig zijn.