Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews
Luxe landelijke keuken met een moderne twist
Projecten

Luxe landelijke keuken met een moderne twist

Details van dit project

Deze keuken bewijst dat een landelijke keuken niet klassiek hoeft te zijn. De ambachtelijke, handgemaakte keukenfronten van hout-fineer én het composieten werkblad in de kleur Blue Stone geven de keuken zijn prachtige, landelijke uitstraling. Tegelijkertijd zorgen de strakke belijningen voor een moderne twist.

Unieke details

Bijzonder aan het werkblad van composiet is dat het vrijhangende zitgedeelte onzichtbaar is verstevigd. Alle kasten in de keuken hebben verder een doorlopende structuur, wat de keuken een rustige uitstraling geeft. De kleur van de kasten? Eiken whitewash. De kaderdeur is verder lakgespoten: zijdemat gebroken wit. Ook de hoge kasten - extra hoog om de hoogte van het plafond te benadrukken - zijn uitgevoerd in gebroken wit.

Keukenapparatuur van NEFF

In deze keuken is alle apparatuur van het merk NEFF. De royale inductiekookplaat heeft vijf grote kookzones. De combi-oven en de combi-stoomoven hebben beide een hide & slide-deur die bij het openen onder de oven verdwijnt. De royale koelkast en de vaatwasser - die met een smartphone te bedienen is - maken de keuken af.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.