Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews
Praktische landelijke keuken
Projecten

Praktische landelijke keuken

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Landelijke keuken
  • Locatie
    Rijssen
  • Jaar
    2022

De opdrachtgevers van deze keuken hebben onlangs hun woning grondig gerenoveerd en de keuken uitgebouwd. Om de verbouwing af te maken, zochten zij een landelijke keuken van zeer goede kwaliteit die tegelijkertijd modern oogt én van alle gemakken voorzien is. Het resultaat mag er zijn: het is een praktische, frisse maatwerk keuken met een spoeleiland geworden.

Landelijke keuken, moderne keukenapparatuur

Wat perfect in deze landelijke keuken past, is het werkblad van composiet in de uitvoering Ardenbleu vucano. Qua spoelbak hebben de opdrachtgevers voor een Reginox gekozen - model New York - en qua retrokraan voor Antica. De 4-zone inductiekookplaat met kookveldafzuiging en een ingebouwde luchtrecirculatiefilter is van BORA. Tot slot hebben wij in de keuken een combi-stoomoven, een vaatwasser en een koelvriescombinatie van Pelgrim geplaatst, om de keuken - geheel volgens wens - van alle gemakken te voorzien.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.