Klanten waarderen ons met een 9.1 122 reviews Bekijk alle reviews
Unieke landelijke keuken
Projecten

Unieke landelijke keuken

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Landelijke keuken
  • Locatie
    Rijssen
  • Jaar
    2021

Geen uitdaging te groot voor Keukenstudio Regio Oost! Eerder dit jaar stapte een klant binnen met de mededeling: ‘Ik zoek zoiets specifieks, jullie kunnen dat waarschijnlijk niet eens maken…’ Voor Jos Harbers en zijn team bleek dit project meteen al een leuke uitdaging te zijn. “De klant had een specifieke stijl in gedachten en had zelfs al nagedacht over de details. Het project mondde uit in een bijzondere samenwerking en het eindresultaat is echt uniek te noemen.”

Keuken in statige stijl

De familie uit Rijssen was op zoek naar een keuken in statige stijl. “Zo had de man des huizes een speciale kroonlijst en deurprofiel in gedachten voor de kastenwand. Samen hebben we het ontwerp uitgetekend en hebben wij de kroonlijst en deuren op maat laten maken. Daarnaast zijn er speciale grepen bevestigd op de hoge kastdeuren, die eigenlijk voor een voordeur zijn ontworpen. Het deurbeslag is overigens voor de sier, want de deurtjes gaan open door middel van een pushto-open systeem.” Het werkblad is van echt marmer. Er is bewust gekozen voor een hogere opstaande rand, dit versterkt het statige gevoel van de keuken. Ook de ladekasten zijn voorzien van speciaal deurbeslag. Jos: “Deze knopjes zijn wat langer dan een standaard deurknop. Om die reden is er ook gekozen voor een groter overstek van het werkblad. Ik vind dit een van de bijzondere details van dit project.” De kasten zijn afgewerkt met een hoogglans strijklak. “De verf is op een speciale manier aangebracht. Dit hebben we in samenwerking met Colorflow gedaan, een meubel- en interieurspuiterij uit Rijssen.”
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Service & contact
Bel ons: 0548 53 03 40
Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.