Klanten waarderen ons met een 9.2 76 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Houten maatwerkkeuken

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Moderne keuken
  • Locatie
    Hengelo
  • Jaar
    2018
Warm en sfeervol. Als we deze keuken met maar twee woorden mochten beschrijven, zouden dit die woorden zijn. En in deze schitterende houten maatwerkkeuken zijn zelfs de kleinste details op maat gemaakt. Van de handgrepen op de kastjes tot het unieke werkblad op onder meer het kookeiland. En wat dacht u van de stalen trap - een prachtige staaltje maatwerk van onze smid? Deze stalen trap is weg te zetten aan de wand en wordt gebruikt om wijn te pakken die bovenin ligt opgeborgen.

Keukenapparatuur van BORA en Wave Design

Net als in alle nieuwe keukens die Keukenstudio Regio Oost oplevert is deze houten keuken voorzien van de juiste keukenapparatuur, volledig naar de wensen van de opdrachtgever. Zo is er een wijnkoeler met twee zones geplaatst, zodat alle wijn - rood, wit én rosé - altijd op de juiste temperatuur geserveerd kan worden. Voor de kookplaat is de keuze gevallen op het merk BORA, dat zich onderscheidt door de geïntegreerde afzuiging. De koperen verlichting tot slot is van het prachtige merk Wave Design.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

23 oktober: NEFF kookdemo

Haal het beste uit jouw kookkwaliteiten en ervaar hoe een professionele kok de keukenapparatuur van NEFF gebruikt om de heerlijkste gerechten te bereiden. Uiteraard komen ook een aantal heerlijke gerechten op tafel. Toegang is gratis! Kom dus kijken, leren en proeven op zaterdag 23 oktober (10:30 -16:30 uur) bij Keukenstudio Regio Oost!