Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Strakke moderne keuken

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Moderne keuken
  • Locatie
    Lochem
  • Jaar
    2020
Strakke lijnen, mooie contrasten en unieke details zorgen ervoor dat deze strakke keuken een warm geheel vormt. Opdrachtgever heeft gekozen voor een contrast van wit en zwart, en dit uitgebreid met een grijs composieten blad en lijsten van Eiken. Door het toepassen van een bladlijst is er een zitgedeelte aan de kopse zijde van het eiland gecreëerd. Op de eiken bladlijst ligt een 2 centimeter massief werkblad wat zorgt voor een rustig totaalbeeld. De lijst rondom de hoge kasten is van hetzelfde materiaal als de bladlijst, om zo een warm geheel te vormen.

Luxe keukenapparatuur van NEFF

Voor wat betreft de apparatuur zijn er luxe apparaten gekozen. De koeler, combi-oven, Combi-stoomoven, warmhoudlade, opberglade, vaatwasser en Koffievolautmaat zijn van Neff, en de kookplaat met geïntegreerde afzuiging is van Bora. De kraan is een Quooker, zodat er direct kokend water beschikbaar is.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.