Klanten waarderen ons met een 9.0 105 reviews Bekijk alle reviews
Uw design keuken op maat

Design keuken

Tijd voor een nieuwe keuken. De verschillende keukenstijlen zijn de revue gepasseerd en misschien wordt uw volgende keuken wel een design keuken. Maar wat kunt u dan precies verwachten? Wij denken graag met u mee over uw volgende keukendesign op maat. 

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wat is een design keuken?

Bij een landelijke of moderne keuken heeft u waarschijnlijk wel een heel duidelijk beeld. Maar een design keuken daarentegen kan veel verschillende stijlen hebben. De een denkt misschien aan een strak afgewerkte, moderne keuken. De ander denkt misschien meer aan een klassieke keuken. Één ding hebben design keukens echter wel met elkaar gemeen: ze zijn anders dan anderen. Ze hebben een perfecte afwerking, met een uitdagend randje. Design keukens worden afgewerkt met luxe materiaal en de nieuwste apparatuur. 

Wij noemen een design keuken ook wel een 'limited edition': het is een keuken waarvan je er geen twee van vindt. Unieke combinaties van verschillende stijlen, gemixt met topdesign merken. Wij denken dan ook graag mee met uw nieuwe design keuken op maat.  

Uw ideale design keuken samenstellen

Een designkeuken is een grote investering. Deze zijn vaak tijdloos en gaan daarom jaren mee. Samen met onze adviseurs kunt u vanaf een blank canvas uw perfecte (design) keuken samenstellen. Om alvast wat inspiratie op te doen, geven we u graag wat ideeën. 

Een moderne design keuken in hoogglans

Wilt u uw design keuken een moderne uitstraling geven? Kies dan voor hoogglans wit of zwart. Combineer je keuken bijvoorbeeld met een kookplaat van BORA. Dit is een handige oplossing waarin koken én de afzuiging zijn samengevoegd dankzij geïntegreerde kookplaatafzuiging. 

Laat u inspireren door de hoogglans design keuken

Een landelijke design keuken

Bent u gek op design keukens, maar wilt ook de landelijke stijl erin verwerken? Kies dan voor een design keuken met daarin hout verwerkt. Dat zorgt meteen voor die warme, landelijke stijl. Laat het geheel contrasteren met een donker werkblad van Dekton of Terrazzo. Door contrasterende verlichting van Wave Design geeft u de design keuken een uitdagend tintje. 

Laat u inspireren door landelijke design keukens

Een design keuken met kookeiland

Is uw keuken ruim, dan kunt u prima van de ruimte gebruik maken door een kookeiland toe te voegen. Combineer hout met een wit werkblad, voor een prachtig contrast. Kies voor de inbouwapparatuur van Siemens en voeg als finishing touch een Quooker fusion-kraan toe. 

Laat uw design keuken tot leven komen met een kookeiland

Keukenbladen

Kies jouw ideale werkblad voor je nieuwe keuken

Doordat u uw keuken helemaal naar jouw wens kan laten designen, kunt u het combineren met uw ideale werkblad. Dit maakt de look van uw keuken helemaal af. Maak een keuze uit een van de volgende materialen:

Meer weten over de verschillende keukenbladen en mogelijkheden?

Een magazine vol inspiratie

Bestel hier ons gratis keukenmagazine en lees alles over de laatste trends. Laat u in inspireren door de mooiste keukens en de nieuwste apparatuur. Daarnaast delen we al onze tips voor een nieuwe keuken met u.

Kenmerken

De kenmerken van een design keuken

Hoewel een design keuken dus niet voor één gat te vangen is, zijn er wel een aantal kenmerken die we terugzien in iedere design keuken:

  • De keukens zijn voorzien van luxe apparatuur en materialen. 
  • De kleuren en/of materialen zijn contrasterend. 
  • Het wordt gezien als het pronkstuk van de woning. 
  • De keukens zijn voorzien van een uitdagend randje: denk aan unieke kleuren, bijzondere apparatuur of unieke verlichting. 
Bezoek onze showroom
Een keuken design op maat bij Keukenstudio

Bent u overweldigd door de ideeën, of weet u al precies hoe uw droomkeuken eruit komt te zien? Bij Keukenstudio helpen we u daar graag bij. Van het ontwerpen van de keuken tot de daadwerkelijke realisatie: niets is ons te gek. Onze ontwerpers hebben jarenlang ervaring in het ontwerpen van unieke stijlen en denken daarom graag met u mee. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Plan direct een afspraak met ons. 

Ideeën voor uw keuken
Onze recente projecten
Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Ontwerp en realisatie: Identiteit.