Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Strakke, moderne keuken

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Moderne keuken
  • Locatie
    Neede
  • Jaar
    2019
Een strakke moderne keuken met zeer veel prachtige details: dat is wat deze keuken het beste omschrijft. Zo is in de nis gekozen voor een aparte tegel. De greeplijst zit niet bovenaan maar juist halverwege, en is volledig op maat gemaakt door Kuhlmann Kuche. Onder het twee centimeter dikke werkblad blad zit een eiken bladlijst die aan kopse zijde van het kookeiland oversteekt, wat een tweetal zitplaatsen oplevert. De ombouw is volledig op maat vervaardigd door Keukenstudio Regio Oost. En de mat witte en matzwarte keukenfronten zijn voorzien van speciale vuilafstotende Anti-Fingerprint.

Strakke keuken met keukenapparatuur

Deze strakke keuken is qua keukenapparatuur van alle gemakken voorzien. Zo is de keuken uitgevoerd met matzwarte apparatuur van ATAG, maar ook met een kookplaat met geïntegreerde afzuiging van BORA.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.