Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Strakke en moderne keuken met kookeiland

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Moderne keuken
  • Locatie
    Enter
  • Jaar
    2018

Hoogglans wit in combinatie met warm hout: het blijft een prachtige combinatie. Niet voor niets koos de familie Rosink voor hun nieuwe keuken voor een hoogglans wit kookeiland in combinatie met een op maat gemaakt tafel van licht houtfineer en een kastenwand van donker hout-repro. De keuken heeft hierdoor een strakke, maar toch ook sfeervolle uitstraling.

Keuken op maat gemaakt

De hele keuken is volledig op maat gemaakt. Wat de keuken écht bijzonder maakt, is dat het kookeiland en de tafel in elkaar verweven zijn. De houtfineer tafel is als het ware om het hoogglans keukeneiland heen gebouwd. Verder is in de tafel een tv-lift ingebouwd. Ook dát is het voordeel van een keuken van Keukenstudio Regio Oost: al uw klantspecifieke wensen zijn door ons te realiseren.

Moderne keuken met keukenapparatuur van Siemens en BORA

Natuurlijk is deze moderne keuken ook voorzien van keukenapparatuur. Er is gekozen voor inbouwapparatuur van Siemens - waaronder een koffiezetapparaat en een combi-oven - in combinatie met een schitterende kookplaat van BORA met geïntegreerde afzuiging. Kortom: de keuken is van alle moderne gemakken voorzien.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.