Klanten waarderen ons met een 9.2 75 reviews Bekijk alle reviews
Moderne keuken in zwart, wit en goud
Projecten

Moderne keuken in zwart, wit en goud

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Moderne keuken
  • Locatie
    Amsterdam
  • Jaar
    2020

Ook bekende Nederlanders (BN'ers) weten de weg naar Rijssen te vinden. Begin 2019 zochten influencers Kelvin Boerma, op YouTube beter bekend als Kalvijn, en zijn vriendin, de succesvolle succesvol YouTuber en Instagrammer Nina Warink, hun nieuwe keuken bij ons uit. En deze laten wij u graag zien! In de moderne keuken zijn de kleuren zwart en wit fraai met elkaar gecombineerd. De gouden grepen en greeplijsten en het Dekton werkblad in een marmerlook even de keuken een luxe tintje.

Moderne keuken met luxe koffiecorner

Uiteraard is ook over de keukenapparatuur goed nagedacht. De zwarte spoelbak en de zwarte kraan van Quooker matchen perfect met elkaar. Verder heeft het bekende stel gekozen voor een wandplank met intuïtieve verlichting van Jansen en de Bont. Voor de overige keukenapparatuur is gekozen voor het merk NEFF. Van dit merk zijn in de keuken een kookplaat met geïntegreerde afzuiging, een oven, een combi-stoomoven, een koel-/vriescombinatie en een vaatwasser geplaatst. De luxe koffiecorner maakt deze moderne keuken voor Nina en Kalvijn helemaal af.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Vakantie

Vanwege de zomervakantie zijn we gesloten van maandag 26-juli t/m 07 aug. (eerste 2 weken vd bouwvak). Verder zijn we tijdens de normale tijden geopend. Gedurende deze periode zal ook de mail en telefoon niet beantwoord worden. Voor klachten aan apparatuur, raden wij aan om rechtstreeks contact met betreffende merk op te nemen, of deze bij ons te melden zodra we weer aanwezig zijn.