Klanten waarderen ons met een 9.0 110 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Landelijke showroom keuken

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Landelijke keuken
  • Locatie
    Rijssen
  • Jaar
    2018

Deze landelijke keuken is te vinden in de keukenshowroom bij Keukenstudio Regio Oost in Rijssen. Het keukenmeubel is onder eigen beheer gebouwd, alle decoratieve onderdelen - zoals de schouw, de pilasters, het lijstwerk en het wandbord - zijn ambachtelijk door onze meubelmaker vervaardigd. Het geheel is met de hand geschilderd in een bijzondere wenskleur, waardoor deze landelijke keuken een totaal eigen karakter krijgt. Het lade- en scharnierwerk (met demping) is van Blum®. Het werkblad is een speciale kleursamenstelling van terrazzo met een authentieke tegeltjesspoelbak.

Bezoek onze showroom met landelijke keukens

Wil je liever direct een afspraak maken met één van onze landelijke keuken specialisten? Dit kan bij ons in de showroom, waar je ook onze landelijke showroomkeukens kunt zien. Vul de Keukenstudio Regio Oost afsprakenplanner in! In onze showroom kun je jouw eigen landelijke droomkeuken samenstellen. Nostalgisch, warm en eindeloos te combineren. Landelijke inrichtingen zijn van alle markten thuis en naar uw eigen smaak te perfectioneren. Tal van inspiratie foto's landelijke keukens in moderne, klassieke en cottage uitvoering vind je hier terug.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Ontwerp en realisatie: Identiteit.