Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Hoogwaardige zwarte keuken

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Moderne keuken
  • Locatie
    Rijssen
  • Jaar
    2017
De keuken is uitgevoerd met houten fineer deuren in de kleur zwart, met een groef in het midden. Wat deze zwarte keuken verder kenmerkt, zijn de vele laden. Ook de optisch zwevende hoge kasten met een bijzondere greep zijn blikvangers. Rondom de hoge kasten is een lijst gerealiseerd. De schouw is gemaakt van hetzelfde materiaal als de kastdeuren, voor een hoogwaardige, perfecte afwerking. Er is verder gekozen voor een zwarte kraan. Het keukenwerkblad is gemaakt van een composiet en heeft een prachtige marmerlook. Deze is doorgetrokken als smetplint en achterwand bij de schouw.

Keukenapparatuur van gerenommeerde merken

De opdrachtgever heeft gekozen voor keukenapparatuur van diverse gerenommeerde merken. Het zwarte fornuis van Bertazzoni is uitgevoerd met een inductie-kookplaat en een ruime oven. De afzuiging is een inbouwunit van het prachtige merk Novy. De koeler is van het merk Siemens. En de combi-stoomoven tot slot is van het merk Pelgrim.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.