Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Design keuken - Vriezenveen

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Design keuken
  • Locatie
    Vriezenveen
  • Jaar
    2018

Onderstaand artikel over deze keuken is verschenen in het magazine Stijlvol Wonen.

Open en sfeervol

Waar de keuken voorheen een afgesloten ruimte was die enkel gebruikt werd om te koken, is ze nu het hart van het huis. En dat zonder dat de woning werd uitgebreid. Het ontwerp dat Anthon Prosman van Keukenstudio Regio Oost voor hun nieuwe keuken maakte, was een ware eyeopener voor de bewoners van dit huis. Zij hadden op hun verlanglijstje een tijdloze, stijlvolle keuken staan en dachten die te realiseren op de plek van hun bestaande keuken. Door de muur naar de woonkamer weg te breken en een deel van de bijkeuken bij de keuken te betrekken, ontstond echter een geheel nieuwe ruimte in het hart van huis.

Onderdeel van de leefruimte

Vanuit de keuken is er nu contact met de woonkamer aan de ene kant en met de eetkamer aan de andere kant, die via schuifdeuren bereikbaar is. De keuken, die voorheen klein en afgesloten was, is door deze ingrepen een integraal onderdeel geworden van de leefruimte. De bijkeuken kreeg eveneens een nieuwe praktische indeling.

Sfeervol

De keuken kent een heldere indeling met hoge kasten aan een kant, een kookeiland met eetbar in het midden en aan de raamzijde het lage spoelgedeelte. Om de keuken een huiselijke uitstraling te geven is gekozen voor een combinatie van materialen: gelakte paneeldeuren, massief eikenhouten fronten voor de hoge kasten en de eetbar (afgewerkt in Gray Oak dark) en onderhoudsarm composiet voor de werkbladen. Samen met de donkere tegel op de vloer en de energiezuinige ledverlichting in warm wit is de keuken niet alleen sfeervol, maar ook erg praktisch geworden.

De keuken is een integraal onderdeel geworden van de leefruimte

Foto: Denise Keus - Tekst: Yolande Schuur - “Stijlvol Wonen” - © Sanoma Regional Belgium N.V.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.