Klanten waarderen ons met een 9.2 75 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Landelijke keuken - Almelo

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Landelijke keuken
  • Locatie
    Almelo
  • Jaar
    2018

Voor deze villa in Almelo werd Keukenstudio Regio Oost gevraagd een plan te maken om de keukenruimte te vernieuwen. Vanaf het eerste begin tot aan de oplevering hebben wij het plan geschreven, uitgevoerd en begeleid. Het resultaat is een maatwerkkeuken, inclusief een
kastenwand en librarykast - ingebouwd tussen muren en plafonds. De meubelen zijn op locatie met de hand afgeschilderd. Het werkblad en de spoelbak zijn van massief, gezoet, Belgisch hardsteen, de spoelbak is uit één stuk gemaakt. De voorzijde van het werkblad is volgens patroon gefrijnd en uitgevoerd met een zogenaamd Amsterdams profiel. Alle keukenapparatuur is van het merk Gaggenau.

Bezoek onze showroom met landelijke keukens

Wil je liever direct een afspraak maken met één van onze landelijke keuken specialisten? Dit kan bij ons in de showroom, waar je ook onze landelijke showroomkeukens kunt zien. Vul de Keukenstudio Regio Oost afsprakenplanner in! In onze showroom kun je jouw eigen landelijke droomkeuken samenstellen. Nostalgisch, warm en eindeloos te combineren. Landelijke inrichtingen zijn van alle markten thuis en naar uw eigen smaak te perfectioneren. Tal van inspiratie foto's landelijke keukens in moderne, klassieke en cottage uitvoering vind je hier terug.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Vakantie

Vanwege de zomervakantie zijn we gesloten van maandag 26-juli t/m 07 aug. (eerste 2 weken vd bouwvak). Verder zijn we tijdens de normale tijden geopend. Gedurende deze periode zal ook de mail en telefoon niet beantwoord worden. Voor klachten aan apparatuur, raden wij aan om rechtstreeks contact met betreffende merk op te nemen, of deze bij ons te melden zodra we weer aanwezig zijn.