Klanten waarderen ons met een 9.1 114 reviews Bekijk alle reviews
Projecten

Landelijke keuken - Almelo

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Landelijke keuken
  • Locatie
    Almelo
  • Jaar
    2018

Voor deze villa in Almelo werd Keukenstudio Regio Oost gevraagd een plan te maken om de keukenruimte te vernieuwen. Vanaf het eerste begin tot aan de oplevering hebben wij het plan geschreven, uitgevoerd en begeleid. Het resultaat is een maatwerkkeuken, inclusief een
kastenwand en librarykast - ingebouwd tussen muren en plafonds. De meubelen zijn op locatie met de hand afgeschilderd. Het werkblad en de spoelbak zijn van massief, gezoet, Belgisch hardsteen, de spoelbak is uit één stuk gemaakt. De voorzijde van het werkblad is volgens patroon gefrijnd en uitgevoerd met een zogenaamd Amsterdams profiel. Alle keukenapparatuur is van het merk Gaggenau.

Bezoek onze showroom met landelijke keukens

Wil je liever direct een afspraak maken met één van onze landelijke keuken specialisten? Dit kan bij ons in de showroom, waar je ook onze landelijke showroomkeukens kunt zien. Vul de Keukenstudio Regio Oost afsprakenplanner in! In onze showroom kun je jouw eigen landelijke droomkeuken samenstellen. Nostalgisch, warm en eindeloos te combineren. Landelijke inrichtingen zijn van alle markten thuis en naar uw eigen smaak te perfectioneren. Tal van inspiratie foto's landelijke keukens in moderne, klassieke en cottage uitvoering vind je hier terug.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.