Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews
Moderne keuken met een vleugje landelijke stijl
Projecten

Moderne keuken met een vleugje landelijke stijl

Details van dit project

  • Stijl keuken
    Moderne keuken
  • Locatie
    Rijssen
  • Jaar
    2021

Een artistieke, moderne keuken met een knipoog naar een meer landelijke, robuuste stijl: dát was de wens van deze opdrachtgever. En dat is ons gelukt, al zeggen wij het zelf. In de keuken moesten we creatief omgaan met de ruimte. Er is daarom een halfhoge, houten kastenwand van eiken scheurfineer geplaatst die door het bestaande kozijn heen is gebouwd. Daardoor staat de kast gedeeltelijk in de achterliggende gang. Voor de keukenfrontjes is gekozen voor greeploos met een gefreesde greep. Om ruimte te besparen is de spoelbak verder op de kopse kant van het kookeiland geplaatst, wat de keuken uniek én praktisch maakt. Bovendien zijn in deze maatwerk keuken rondom lades geplaatst.

Keukenwerkblad van Terrazzo en méér

Het keukenwerkblad in de keuken is van Terrazzo, net als de smetplinten. De keuken is verder voorzien van een door ons geleverde hardstenen vloer. Wat keukenapparatuur betreft is gekozen voor een inductiekookplaat van het merk Stoves, met daarboven plafondafzuiging van Novy. Ook is de keuken uitgevoerd met een vaatwasser en koelkast van Pelgrim, een kokendwaterkraan en twee zeeppompen van Quooker en een audiosysteem van Orange.

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.