Klanten waarderen ons met een 9.2 57 reviews Bekijk alle reviews
Showroomkeukens

Eikenhouten showroom keuken

Zeer luxe uitgevoerde topkeuken

Deze keuken is verkocht

Onze eiken showroomkeuken 06 mag het toneel verlaten – voor u een unieke kans om deze zeer luxe uitgevoerde keuken voor een bijzonder interessant bedrag te bemachtigen. De keuken is namelijk uitgevoerd met veel laden en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. U vind in deze keuken een zwart AGA (six four) fornuis, een Gaggenau Wijnkoeler, een Neff vaatwasser en een grote (nis 178) koeler van Pelgrim. In de schouw met eiken lijst, zit een Pelgrim inbouwunit met een hoog afzuigvermogen.

Keukenapparatuur in deze showroom keuken

Het werkblad is van Belgisch Hardsteen met gefrijnde rand (70 cm diep) incl een zwarte onderbouw spoelbak en rugwanden. Incl. een RVS mengkraan, een RVS Quooker (pro3vaq) en een afvalsysteem.
De keuken is uitgevoerd met een AGA Six Four fornuis met elektrische ovens en zes gaspitten (niet inbegrepen in prijs, wel apart verkrijgbaar*). Door zijn duurzaamheid en zware kwaliteit gaat dit fornuis bijzonder lang mee. Verder zijn een GAGGENAU wijnkoeler (niet inbegrepen in prijs, wel apart verkrijgbaar*), een geïntegreerde koeler van ruim 300 liter en een vaatwasser ingebouwd. De wandplanken zijn uitgevoerd met LED-spots en de landelijke kraan is strak vormgegeven.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Privacy verklaring. Alle rechten voorbehouden

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Maatregelen m.b.t. het coronavirus

Bekijk de genomen maatregelen voor onze klanten.

Verder lezen