Klanten waarderen ons met een 9.0 105 reviews Bekijk alle reviews
Op zoek naar een hoekkeuken?

L-Keuken

Wij begrijpen dat u graag wilt profiteren van een praktische keukenopstelling. Een opstelling voor uw kleine of grote keuken, waarbij u wilt kunnen beschikken over keuzevrijheid wat betreft stijl en kleur. In dat geval bent u bij Keukenstudio Regio Oost aan het juiste adres. Wij verwachten namelijk dat onze L-keuken iets voor u is. Een ideale basisopstelling om uw culinaire dromen werkelijkheid te laten worden.

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Voordelige kenmerken van een L-keuken

Wilt u profiteren van een functionele en praktische keukenopstelling? Dan is een L-keuken van Keukenstudio Regio Oost wellicht iets voor u. Wij informeren u graag over de verschillende voordelen.

Een L-keuken neemt, net als een hoekkeuken, twee wanden in beslag. Hierdoor heeft u de kans om veel opbergruimte te creëren door middel van kastjes. Ook profiteert u van voldoende werkruimte, aangezien u met deze keukenopstelling een royaal werkblad kunt implementeren. Wanneer u de ruimte goed indeelt, betekent dit dat u tijdens het koken alles binnen handbereik heeft. In grotere ruimtes kan een L-keuken de basis zijn voor een gezellige ontmoetingsplek: zo is het zeer eenvoudig om een kookeiland te implementeren met deze keukenopstelling. Ook voor kleine ruimtes kan een L-keuken een geschikte oplossing zijn, aangezien deze opstellingen zowel de hoek als de lengte van een keuken omvatten.

Keukenstudio Regio Oost: voor een maatwerk L-keuken

Een nieuwe keuken aanschaffen is een grote investering. Wij begrijpen dat u voorzien wilt zijn in al uw behoeften. Bij Keukenstudio Regio Oost bent u daarom aan het juiste adres voor een L-keuken op maat. Wij geven prioriteit aan uw wensen en doen ons best om deze niet alleen tegemoet te komen, maar zelfs te overtreffen. Zo kunnen wij uw L-keuken voorzien van uw favoriete kleur en gewenste woonstijl. 

Is een maatwerk L-keuken iets voor u? Keukenstudio Regio Oost denkt graag mee. Neem in dat geval contact op met één van onze medewerkers. Ook is het mogelijk om een afspraak in te plannen, waarna wij u graag ontvangen in onze keukenstudio in Rijssen.

L-keukens in iedere stijl

Voor veel gezinnen is een keuken het kloppend hart van het huis. Het is daarom van belang dat uw L-keuken naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften. Ook wat betreft de gekozen woonstijl. De gekozen stijl van uw gloednieuwe L-keuken is namelijk bepalend voor de sfeer en uitstraling.

Bij Keukenstudio Regio Oost zijn wij in staat om uw L-keuken op te leveren in uw favoriete stijl. Zo kunnen wij onder andere een Italiaans design toepassen, waarbij u profiteert van een L-keuken met een eigenzinnig karakter inclusief mediterraans tintje. Ook zijn wij in staat om industriële L-keukens te realiseren, waarbij u zult genieten van een unieke uitstraling met een stoer randje. Kortom: wij zijn in staat om uw droomkeuken te realiseren. Kom met ons in contact en ontdek de mogelijkheden.

L-keukens in iedere kleur

Voor ieder interieur is er wel een passende kleur te vinden. Dit geldt ook voor uw gloednieuwe L-keuken. Door gebruik te maken van een juist kleurenpallet, kunt u een keuken realiseren die naadloos aansluit bij uw smaak en stijl.

Bij Keukenstudio Regio Oost zijn wij in staat om uw L-keuken te voorzien van uw favoriete kleurenpallet, middels ons professionele spuit- en lakwerk. Zo realiseren wij graag de meest kleurrijke keukens. Groen, rood of blauw: wij gaan graag de uitdaging aan. Tevens is het ook mogelijk om een rustig kleurenpallet uit te kiezen, voor een minimalistische look. Kortom: wij zijn in staat om uw droomkeuken te realiseren. Kom met ons in contact en ontdek de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom
Een groene keuken van Keukenstudio Regio Oost

Kortom: bij Keukenstudio Regio Oost bent u zeker aan het juiste adres voor het realiseren van uw groene droomkeuken. Dankzij onze ervaring en expertise is er altijd een groene keuken te vinden die past bij uw wensen en voorkeuren. Niet overtuigd? Laat u in dat geval inspireren door onze voorgaande keukenprojecten.

Wilt u beschikken over de groene keuken van uw dromen? Laten we in dat geval een afspraak maken. Zo komt u in contact met onze ervaren medewerkers, die op basis van uw wensen en voorkeuren tot een prachtig totaalplaatje zullen komen.

Ideeën voor uw keuken
Onze recente projecten
Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Ontwerp en realisatie: Identiteit.