Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

KitchenAid

Keukenapparatuur van KitchenAid bij Keukenstudio Regio Oost

Keukenstudio Regio Oost introduceert BORA kookplaatafzuiging, een bijzondere innovatie in de wereld van keukens en een baanbrekende manier van afzuigen. Kookwasem en etensgeuren stijgen niet op, maar worden weggezogen waar ze ontstaan: direct bij het kookveld en dus direct uit de pan. De voordelen? Geen onaangename geuren in huis, vrij zicht tijdens het koken, efficientie, reinigingscomfort en meer ontwerpvrijheid voor uw nieuwe keuken.

Keukenapparatuur van KitchenAid voor uw keuken

En niet alleen qua resultaat loopt KitchenAid voorop. Ook het tijdloze en moderne design van KitchenAid keukenapparatuur is iconisch. De apparaten van KitchenAid geven iedere keuken karakter. Bovendien wordt ieder apparaat - groot of klein, vrijstaand of inbouw - tot in detail afgewerkt. Kortom: bent u op zoek naar een keukenrobot, een foodprocessor of ander keukentoebehoren voor in uw (nieuwe) keuken? Ontdek het KitchenAid assortiment bij Keukenstudio Regio Oost.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.