Klanten waarderen ons met een 9.3 74 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

Bertazzoni

Bertazzoni keukenapparatuur bij Keukenstudio Regio Oost

Als exclusief leverancier werkt Keukenstudio Regio Oost intensief samen met één van de oudste fabrikanten van Europa: Bertazzoni. Met Bertazzoni bent u verzekerd van hoogwaardige keukenapparatuur met een Italiaanse flair. Kwalitatief hoogstaande fornuizen, ovens en kookplaten met een tijdloos design en een verfijnde afwerking.

Bertazzoni in uw nieuwe keuken

Het eerste Bertazzoni-fornuis (toen nog houtgestookt) werd al in 1882 door oprichter Francesco Bertazzoni gebouwd. Inmiddels is Bertazzoni uitgegroeid tot een zeer innovatieve en moderne producent van keukenapparatuur. De collectie van Bertazzoni kenmerkt zich door gebruiksgemak, hoogwaardige kwaliteit en onderscheidende toepassingen. De producten zijn tot in detail afgewerkt en zijn uiterst duurzaam: een kooktoestel van Bertazzoni in uw nieuwe keuken gaat jaren mee. In onze keukenshowroom in Rijssen vindt u diverse Bertazzoni keukenapparatuur.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Gewijzigde openingstijden
  • 2e paasdag 5 april gesloten
  • Koningsdag 27 april gesloten
  • Hemelvaarsdag 13 mei gesloten
  • 2e Pinksterdag 24 mei gesloten