Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

NEFF

NEFF keukenapparatuur bij Keukenstudio Regio Oost

Als kookliefhebber bent u bij NEFF aan het juiste adres. Ovens en kookplaten, maar ook koelkasten, diepvriezen en afzuigkappen: u vindt bij Keukenstudio Regio Oost een ruim assortiment NEFF keukenapparatuur, waarbij gebruiksgemak en design voorop staan. Uiteraard kunnen we u er in onze keukenshowroom in Rijssen alles over vertellen.

NEFF keukenapparatuur in uw nieuwe keuken

Vanuit de passie voor koken is NEFF altijd op zoek naar praktische oplossingen die het koken leuker én gemakkelijker maken. Zoals bijvoorbeeld de unieke Slide & Hide® ovendeur die geheel verzinkt onder de oven, het circoTherm heteluchtsysteem waarmee u op drie niveaus tegelijk in de oven kunt bakken en braden of de greeploze stoom(bak)ovens. NEFF keukenapparatuur biedt alles wat u als hobbykok in uw nieuwe keuken nodig heeft.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.