Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

Franke

Franke keukensystemen bij Keukenstudio Regio Oost

Franke is ‘s werelds grootste producent van keukensystemen, zoals spoelbakken, kranen, afzuigkappen, afvalsystemen en aanrechtbladen. Dit Zwitserse topmerk vindt u nu ook bij Keukenstudio Regio Oost. Bij Franke staan kwaliteit en design hoog in het vaandel. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen en de nieuwste productiemethoden.

Franke keukensystemen in uw nieuwe keuken

De Franke keukensystemen zorgen ervoor dat in uw keuken genoten kan worden. De afzuigkappen zorgen met hun uitstekende prestaties voor een frisse lucht. De spoelbakken worden gekenmerkt door strakke lijnen en verschillende afmetingen, en zijn eenvoudig te reinigen. Ook heeft Franke een ruim assortiment mooi vormgegeven kranen, afzuigkappen en aanrechtbladen. En tot slot zorgen de Franke afvalsystemen - een milieuvriendelijke oplossing - in de keuken voor rust en ruimte. Wilt u producten van Franke in uw nieuwe keuken laten monteren, kom dan inspiratie opdoen in onze keukenshowroom in Rijssen.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.