Klanten waarderen ons met een 9.2 54 reviews Bekijk alle reviews

Siemens

Siemens StudioLine keukenapparatuur bij Keukenstudio Regio Oost

Siemens StudioLine is een exclusieve lijn inbouwapparaten en keukenapparatuur van Siemens. Natuurlijk vindt u deze lijn ook bij Keukenstudio Regio Oost. Siemens keukenapparaten kenmerken zich door een hoogwaardig design, waardoor ze perfect met elkaar te combineren zijn.

siemens-keukenapparatuur-keukenstudio-
siemens-keukenapparatuur-keukenstudio-
siemens-keukenapparatuur-keukenstudio-
siemens-keukenapparatuur-keukenstudio-
siemens-keukenapparatuur-keukenstudio-

Siemens keukenapparatuur

Siemens is wereldwijd al eeuwenlang een van de vooraanstaande merken als het gaat om keukenapparatuur. Siemens biedt onder andere een uitgebreid assortiment innovatieve wasmachines met talrijke functies en programma’s zodat je weinig tijd kwijt bent aan de was en meer tijd overhoudt voor alle dingen die je leuk vindt in het leven. Keukenapparatuur van Siemens past perfect in het design van iedere keuken.

Keukenstudio Regio Oost heeft een zeer groot aanbod Siemens keukenapparatuur. Van inbouwvaatwassers tot bakovens, stoomovens en combimagnetrons. Van afzuigkappen tot gaskookplaten, keramische kookplaten of inductie kookplaten. Al het keukenapparatuur van Siemens is energiezuinig en van zeer hoge kwaliteit.

Siemens StudioLine in uw nieuwe keuken

Ontdek nu de voordelen van de stijlvolle Siemens StudioLine inbouwapparatuur in onze keukenshowroom in Rijssen. Naast de nieuwste innovaties is Siemens StudioLine altijd te herkennen aan handige accessoires, zoals bijvoorbeeld een kerntemperatuurmeter bij de StudioLine ovens of een verchroomd flessenrek bij de koel-vriescombinaties. Kortom: Siemens StudioLine innoveert continu door, waardoor u voor uw nieuwe keuken verzekerd bent van de nieuwste technische snufjes en moderne technieken.

Tags: Keukenapparatuur

Advies

Advies nodig over keukenapparatuur?

Een nieuwe keuken uitzoeken is een hele klus, net als het inrichten ervan. Welke keukenapparaten passen het beste bij uw wensen en bij uw manier van koken? Keukenstudio Regio Oost helpt u graag om de juiste keuzes te maken. Van een eerste inventarisatie tot professioneel advies over merken en prijzen. Net als uw keuken is dus ook uw keukenapparatuur bij ons altijd maatwerk. Wilt u dit ervaren en ook meteen de nieuwste trends op keukengebied bekijken? Kom dan gerust eens langs in onze keukenshowroom!

Maak een afspraak

Anthon Prosman

Onze recente projecten

Ideeën voor uw keuken

Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.Ontdek meer projecten

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op!