Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

ATAG

ATAG keukenapparatuur bij Keukenstudio Regio Oost

ATAG is een innovatief merk met een breed assortiment keukenapparatuur in onder meer rvs. Kookplaten, stoomovens, combi-ovens, fornuizen en losse kookplaatelementen: u vindt dit - en meer - bij Keukenstudio Regio Oost. Maak kennis met de mooie, praktische en duurzame keukenapparatuur van ATAG in onze keukenshowroom in Rijssen.

ATAG keukenapparatuur voor uw keuken

De perfecte indeling, het ultieme design, materialen die helemaal bij u passen. Bij Keukenstudio Regio Oost laat u uw keuken op maat maken. Vult u dit aan met keukenapparatuur van ATAG, dan bent u verzekerd van een moderne keuken die jaren meegaat. Met het design, de innovatie, de veelzijdigheid, de techniek en de duurzaamheid van ATAG keukenapparatuur krijgt uw keuken namelijk het 'hart' dat het verdient. Kies voor een gas- of keramische kookplaat of een puzzello. Ook biedt ATAG slimme, praktische en krachtige ovens die aansluiten op elke wens en budget. En vergeet ook de afzuigkap niet, want ATAG heeft het allemaal voor u in huis.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.