Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

Smeg

Smeg keukenapparatuur bij Keukenstudio Regio Oost

Bij de ontwerpen van Smeg - een Italiaanse leverancier van keukenapparatuur en inbouwapparatuur - staan kwaliteit, design en functionaliteit voorop. Bij Keukenstudio Regio Oost vindt u een mooi assortiment Smeg keukenapparatuur, waarvan u vast al iets bent tegengekomen. Kent u de retro jaren ‘50 koelkasten? Of heeft u wel eens een roestvrijstalen fornuis gezien? Dit zijn een paar zeer kenmerkende producten van het merk Smeg.

Smeg keukenapparatuur in uw nieuwe keuken

Maar wist u dat Smeg ook ander keukenapparatuur levert, denk aan kookplaten, ovens en afzuigkappen? Smeg geeft hiermee invulling aan de wens van de moderne consument die op zoek is naar een bijzonder design, goede specificaties en een goede kwaliteit. Bent u voor uw nieuwe keuken op zoek naar Smeg keukenappartuur die uw intereur verrijken en die een beleving zijn voor u als gebruiker? In onze keukenshowroom in Rijssen laten onze adviseurs u graag de voordelen van keukenapparatuur van Smeg zien.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.