Klanten waarderen ons met een 9.2 76 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

Novy

Novy afzuigkappen en kookapparatuur bij Keukenstudio Regio Oost

Novy staat bekend om afzuigkappen die geluidloos en effectief geuren, kookwasem en vet afvoeren. Niet voor niets is Novy één van de toonaangevende merken van Keukenstudio Regio Oost. Het specialisme en de ervaring in keukenventilatie die Novy met zich meebrengt, ziet u terug in kwaliteit, design, service en techniek. En Novy biedt met een breed assortiment afzuigkappen en kookapparatuur een antwoord voor elke keukensituatie.

Novy afzuigkap of kookplaat in uw nieuwe keuken

Novy onderscheidt zich door de kwaliteit van haar afzuigkappen en innovatie van modellen en techniek. De unieke combinatie van randafzuiging en optimale geluiddemping zorgt voor een zeer efficiënte en geluidloze afzuiging. Ook levert Novy unieke combinaties met andere kookapparatuur, zoals de directe communicatie tussen de afzuigkap en kookplaat. Wilt u ook een Novy afzuigkap en/of kookplaat in uw nieuwe keuken? Laat u in onze keukenshowroom in Rijssen door onze adviseurs overtuigen van de vele voordelen.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

23 oktober: NEFF kookdemo

Haal het beste uit jouw kookkwaliteiten en ervaar hoe een professionele kok de keukenapparatuur van NEFF gebruikt om de heerlijkste gerechten te bereiden. Uiteraard komen ook een aantal heerlijke gerechten op tafel. Toegang is gratis! Kom dus kijken, leren en proeven op zaterdag 23 oktober (10:30 -16:30 uur) bij Keukenstudio Regio Oost!