Klanten waarderen ons met een 9.2 75 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

Wave Design

Wave Design afzuigkappen bij Keukenstudio Regio Oost

Natuurlijk is een afzuigkap in iedere keuken onmisbaar voor een goede ventilatie. Maar een afzuigkap levert al tijden niet meer alleen een functionele bijdrage. De keuken van nu moet op z’n minst dezelfde sfeer uitstralen als de woonkamer. Een leefruimte die u, uw familie en vrienden uitnodigt om uren in te vertoeven. Ook een moderne keuken vraagt daarom om een zorgvuldig samengesteld interieur, tot de kleinste details aan toe. Keukenstudio Regio Oost laat u met het merk Wave Design graag kennismaken met een belangrijk, maar nog te vaak vergeten meubelstuk: de afzuigkap.

Wave Design afzuigkap in uw keuken

Wave Design is een kwaliteitsmerk dat voorop loopt als het gaat om trends in afzuigkappen. Hun hedendaagse designs bieden een breed scala aan mogelijkheden en passen in vrijwel ieder keukenontwerp. En natuurlijk laat de techniek niets te wensen over. Zo houden fluisterzacht werkende ventilatoren uw keuken vrij van nare geuren en damp. Kortom: met een afzuigkap van Wave Design, gekocht bij Keukenstudio Regio Oost, loopt u voorop.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media