Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

Liebherr

Liebherr keukenapparatuur bij Keukenstudio Regio Oost

Keukenstudio Regio Oost is sinds 2020 exclusief dealer van het merk Liebherr, een premium merk keukenapparatuur met een hoge kwaliteitsstandaard dat perfect aansluit bij ons high-end assortiment. Dat komt omdat Liebherr de nieuwste oplossingen biedt voor optimaal koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit van alle Liebherr koelkasten en koel-/vriescombinaties.

Een Liebherr koelkast, vriezer, koel-/vriescombinatie of wijnkast in uw keuken

Of u nu op zoek bent naar een extra stille, energiezuinige (inbouw) koelkast voor uw nieuwe keuken, een krachtige (inbouw) vriezer of een (inbouw) koel-/vriescombinatie ter vervanging van uw oude apparaat: Liebherr heeft het grootste en meest energiezuinige assortiment koel- en vriesapparaten en biedt altijd de juiste voor uw keuken. En zelfs (inbouw) wijnkasten van Liebherr vindt u bij ons in Rijssen. U kunt dus voor alles op het gebied van koelen rekenen op Liebherr - en op Keukenstudio Regio Oost.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.