Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

La Germania

La Germania keukenappartuur bij Keukenstudio Regio Oost

La Germania is een lijn van het Italiaanse merk Bertazzoni, waarvan Keukenstudio Regio Oost exclusief leverancier is. Net als met Bertazzoni bent u dus ook met de fornuizen en inbouwapparatuur van La Germania verzekerd van hoogwaardige keukenapparatuur met een Italiaanse flair. Kwalitatief hoogstaande fornuizen, ovens en kookplaten met een tijdloos design en een verfijnde afwerking.

La Germania keukenapparatuur voor uw keuken

In 1882 begon de Francesco Bertazzoni onder eigen naam fornuizen te produceren. Zijn thuisbasis Guastalla lag aan de spoorlijn die Italië met Duitsland verbond. Toen Francesco in 1923 naast Bertazzoni een tweede lijn fornuizen ging produceren, is de naam La Germania geboren. Geweldige fornuizen. Fraaie gaskookplaten. Strakke inbouwovens. Kom langs in onze showroom en ontdek de voordelen van La Germania keukenapparatuur voor uw keuken.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.