Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

Falcon

Falcon fornuizen bij Keukenstudio Regio Oost

Falcon staat vooral bekend om de vrijstaande fornuizen, maar levert ook een reeks bijpassende afzuigkappen en achterwanden. Kortom: bij Falcon vindt u een totaalplaatje. Bij Keukenstudio Regio Oost kunt u meer dan voldoende inspiratie opdoen voor uw eigen Falcon fornuis.

Een Falcon fornuis in uw nieuwe keuken

Falcon is 's werelds oudste fornuisproducent en de fabrikant van 's werelds eerste vrijstaande fornuis, de Kitchener. De Falcon fornuzien worden nog altijd geproduceerd in hun eigen fabriek in Royal Leamington Spa in Groot Britannië, waar - in 1830 - de Kitchener het licht zag. Bij Falcon heeft u de keuze uit een ruime collectie fornuizen in verschillende breedtes en een groot aantal kleuren. Dit stelt u in staat om uw Falcon fornuis exact af te stemmen op uw behoeften wat betreft kookwijze, kwaliteit, stijl en kleur. Onze adviseurs staan in onze keukenshowroom in Rijssen klaar om u hiermee te helpen. Zo heeft u straks een op maat gemaakt Falcon fornuis in uw nieuwe keuken.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.