Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews
Betaalbare starterskeukens bij Keukenstudio Regio Oost

Betaalbare keukens

Bij Keukenstudio Regio Oost in Rijssen vindt u een uitgebreide selectie aan betaalbare keukens van verschillende merken! Deze betaalbare keukens zijn ideaal voor starters die wel op zoek zijn naar kwaliteit, maar die hier een kleiner budget voor beschikbaar hebben. Om een keuken betaalbaar te houden, is het belangrijk om te inventariseren wat u echt nodig heeft. Ook is het belangrijk om te weten waar u het meeste geld aan wilt uitgeven en waar u graag op bespaart. Zo helpen onze adviseurs u graag met een nieuwe keuken die past bij uw wensen én uw portemonnee.

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Betaalbare keuken met de moderne apparatuur

Ook een betaalbare keuken kan worden voorzien van de modernste keukenapparatuur. Merken als Siemens StudioLine, ETNA en Pelgrim - drie van onze standaardmerken - maken namelijk kwaliteit betaalbaar.

Ook voldoet keukenapparatuur van deze merken aan alle eisen op het gebied van vernieuwing, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Wilt u weten welke kookplaat, oven of fornuis (inbouw of vrijstaand) het beste in uw nieuwe keuken zou passen? Wij helpen u graag op weg en houden daarbij ook uw budget in de gaten.

  Bezoek onze showroom met
  betaalbare keukens

  In onze keukenshowroom in Rijssen kunt u enkele betaalbare keukens bekijken, zodat u naar hartenlust ideeën kunt opdoen. Weet u wat u wilt, dan kunt u meteen door één van onze adviseurs uw betaalbare droomkeuken laten samenstellen. Uw keuken komt daarna tot leven op onze unieke 3D Living Wall, een presentatiewand van 2 bij 3 meter waarmee u het idee krijgt dat u zo uw nieuwe keuken binnen stapt.

  Ideeën voor uw keuken
  Onze recente projecten
  Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
  Meer weten? Vraag het onze adviseurs
  Bel ons of maak
  een afspraak
  Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Blijf op de hoogte

  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
  Waarom kiezen voor
  Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen

  © Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.