Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

Miele

Miele keukenapparatuur bij Keukenstudio Regio Oost

In onze keukenshowroom in Rijssen vindt u sinds kort een breed aanbod aan apparatuur van Miele. Van combi-oven of combi-stoomoven tot een wijnkoeler, van een koel-/vriescombinatie tot een vaatwasser, van een kookplaat met geïntegreerde afzuiging tot flexinductie: onze adviseurs vertellen u er graag alles over. Door dit ruime assortiment kunt u - als u dat wilt - uw gehele keuken van Miele-apparatuur voorzien.

Miele, talloze opties voor keukenapparatuur

Als iets alle aandacht verdient in huis, dan is het de keuken. Het design, de stijl, kleur en inrichting; keuzes die u logischerwijs zorgvuldig maakt. Met de talloze opties van Miele keukenapparatuur kunt u daarin helemaal uw eigen kant op. Gaat u voor vertrouwd? Of voor de nieuwste technieken met bijvoorbeeld een veelzijdige stoomoven? Kiest u voor snel en eenvoudig? Of juist voor uitgebreid? Bij Miele is alles mogelijk. De thuischef die voor honderd procent perfectie gaat, pakt bijvoorbeeld uit met een combi-stoomoven, een kookplaat met geïntegreerde afzuiging én een wijnkoeler. En gezinnen die voor honderd procent gemak gaan, kiezen wellicht alleen voor de Miele stoomoven waar meerdere gerechten tegelijk in bereid kunnen worden. Maar wat uw smaak ook is en wat uw wensen ook zijn, één ding hebben alle apparaten gemeen: u krijgt gegarandeerd hoge kwaliteit.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Keukenapparatuur is de basis van elke moderne keuken.

Miele: ‘immer besser’

Al sinds 1899 ontwikkelt Miele haar producten in haar eigen fabriek - uiteraard met zorg en aandacht voor details. Bij Miele vindt u dan ook apparaten die toonaangevend zijn op het gebied van duurzaamheid, prestaties, bedieningsgemak, energie-efficiëntie, design en service. Dit is in overeenstemming met het motto 'immer besser', dat de oprichters Carl Miele en Reinhard Zinkann op hun eerste apparaten drukten en waardoor Miele zich nog steeds laat leiden. Kortom: met keukenapparatuur van Miele, gekocht bij Keukenstudio Regio Oost, loopt u voorop.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.