Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

GROHE

GROHE keukenkranen bij Keukenstudio Regio Oost

De gebruiksvriendelijke keukenkranen van GROHE hebben ingenieuze details die het verschil maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kokendwaterkraan (de GROHE Red) of voor een watersysteem voor gefilterd, gekoeld en bruisend water (de GROHE Blue). Maar GROHE heeft ook ‘gewone’ kranen in het assortiment, waaronder een lood- en nikkelvrije kraan (de GROHE ZERO), een keukenkraan met uittrekbare handdouche en een EasyTouch-kraan die u aanzet door ‘m met de pols of elleboog aan te raken. Kortom: keuze genoeg!

Kranen en spoelbakken van GROHE

Het Duitse merk GROHE staat garant voor comfort, flexibiliteit én kwaliteit. Dankzij de gepatenteerde PVD-technologie zijn GROHE-kranen en -spoelbakken bijvoorbeeld tien keer krasbestendiger dan chroom en is het oppervlak maar liefst drie keer zo hard. Daardoor gaan GROHE-producten jarenlang mee. Maar natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom worden de kranen en spoelbakken geleverd in fraaie kleuren, variërend van donker geborsteld Hard Graphite tot helder Cool Sunrise. Hierdoor heeft u volledige keuzevrijheid en is er altijd een blikvanger voor in uw nieuwe keuken te vinden. Ontdek het zelf bij Keukenstudio Regio Oost.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.