Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

BORA

BORA keukenapparatuur bij Keukenstudio Regio Oost

Keukenstudio Regio Oost introduceert BORA kookplaatafzuiging, een bijzondere innovatie in de wereld van keukens en een baanbrekende manier van afzuigen. Kookwasem en etensgeuren stijgen niet op, maar worden weggezogen waar ze ontstaan: direct bij het kookveld en dus direct uit de pan. De voordelen? Geen onaangename geuren in huis, vrij zicht tijdens het koken, efficientie, reinigingscomfort en meer ontwerpvrijheid voor uw nieuwe keuken.

BORA afzuiging voor uw nieuwe keuken

Wilt u weten wat BORA kookplaatafzuiging voor uw nieuwe keuken kan betekenen? Laat u inspireren in onze keukenshowroom in Rijssen. De BORA kookplaatafzuiging wordt in de kookplaat geïntegreerd. BORA is daarom slim én praktisch. Ook is het BORA afzuigsysteem energiezuinig. Daarmee is BORA de beste keuze voor iedereen die verantwoord met energie wil omgaan. De combinatie van innovatieve technologie en een slimme oplossing zorgt ervoor dat Keukenstudio Regio Oost het merk BORA met trots voert.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.