Klanten waarderen ons met een 9.2 75 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

Quooker

Quooker kranen bij Keukenstudio Regio Oost

De Quooker kranen leveren direct kokend water. Pasta koken, aardappels koken, thee zetten, couscous bereiden, tomaten ontvellen: het wordt allemaal een stuk gemakkelijker door het Nederlandse merk Quooker. U kunt kiezen tussen een kokendwaterkraan met bijpassende mengkraan of de Quooker Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. Bij Keukenstudio Regio Oost adviseren wij u graag over welke Quooker het beste in uw nieuwe keuken past.

Quooker in uw nieuwe keuken

Met een Quooker tapt u altijd precies de hoeveelheid kokend water die u nodigt heeft. De Quooker is daarmee de zuinigste oplossing voor warm - en kokend water. Ook is Quooker honderd procent veilig. De Quooker heeft namelijk een kraan die vast op het aanrecht staat en niet kan omvallen, zoals bijvoorbeeld een pan of een waterkoker. Ook heeft iedere Quooker kraan een kindveilige (dubbel-)druk-draai bedieningsknop en een dubbelwandige uitloop die niet te heet wordt om vast te pakken. Ontdek de voordelen van Quooker zelf in onze keukenshowroom in Rijssen. De 3-in-1 kranen van Quooker bieden alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Want de kranen wisselen direct van koud naar kokend water en andersom. In een simpele handomdraai dienen ze elk gemak in het huishouden.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Keukenapparatuur is de basis van elke moderne keuken.

Hoe werkt een Quooker-kraan?

Hoe tap je warm, koud en kokend water uit één kraan? Met de nieuwe Quooker CUBE haal je zelfs koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker-kraan. In onderstaand filmpje leggen we uit hoe de Quooker Flex-kraan werkt.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Vakantie

Vanwege de zomervakantie zijn we gesloten van maandag 26-juli t/m 07 aug. (eerste 2 weken vd bouwvak). Verder zijn we tijdens de normale tijden geopend. Gedurende deze periode zal ook de mail en telefoon niet beantwoord worden. Voor klachten aan apparatuur, raden wij aan om rechtstreeks contact met betreffende merk op te nemen, of deze bij ons te melden zodra we weer aanwezig zijn.