Klanten waarderen ons met een 9.3 74 reviews Bekijk alle reviews
Showroomkeukens

Sachsen moderne showroom keuken

Deze Ergo-matic design keuken mag het toneel verlaten

Deze keuken mag de showroom verlaten voor € 11.850,-*

(nieuwprijs € 24.785,-)

*De genoemde prijs is inclusief btw. De keuken kan worden afgehaald in onze showroom. De keuken is exclusief demontage, vervoer en montage. Deze werkzaamheden kunnen we desgewenst wel voor u uitvoeren (tegen meerprijs). De keuken wordt verkocht exclusief nader te bepalen afzuigkap quooker cube, waterontharder en decoratiemateriaal. De design achterwand met veel luxe accessoires, stopcontact en inbouwradio krijgt u er gratis bij.

Ergo-matic moderne showroom keuken waarvan de werkhoogte met een druk op de knop kan worden aangepast. Deze unieke keuken heeft namelijk een elektrisch in hoogte verstelbaar kookeiland, zodat altijd de juiste werkhoogte ingesteld kan worden (van 91 tot 110 centimeter). De kwalitatief zeer hoogwaardige keuken heeft een wandgedeelte van 290 centimeter en een kookeiland van 100 bij 185 centimeter. De moderne keuken is uitgerust met een ruime hoeveelheid voorraadladen en veel opbergruimte. Het 6 centimeter dikke composieten werkblad is voorzien van een ruime rvs 1½ spoelbak, een designkraan met zeeppomp en een Novy inductiekookplaat. Verder wordt de keuken geleverd met een Pelgrim koelvriescombinatie, een volledig geïntegreerde vaatwasser, een luxe combi-oven, een uitgebreid afvalsysteem en een houten bestekindeling.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Gewijzigde openingstijden
  • 2e paasdag 5 april gesloten
  • Koningsdag 27 april gesloten
  • Hemelvaarsdag 13 mei gesloten
  • 2e Pinksterdag 24 mei gesloten