Klanten waarderen ons met een 9.2 76 reviews Bekijk alle reviews
Op zoek naar een nieuw keuken?

Bronzen keuken

Een bronzen keuken straalt veel luxe en kwaliteit uit. Geen wonder dus dat een bronzen keuken tegenwoordig erg populair is. Bij Keukenstudio Regio Oost bent u aan het juiste adres voor het creëren van een keuken met een bronzen touch. Met behulp van spuit- en lakwerk van hoge kwaliteit, bent u in staat om de keuken van uw dromen werkelijkheid te laten worden. Daarnaast heeft u ook de keuze uit diverse bronzen keukenapparaten.

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Waarom u een bronzen keuken zult waarderen

Een bronzen keuken: is het iets voor u? Met deze nieuwe trend combineert u de industriële stijl met een vleugje klassiek. Daarom past een bronzen keuken vrijwel binnen iedere woonstijl. De bronzen kleur zorgt ervoor dat u beschikt over een echte blikvanger. Daarnaast is deze kleur eigentijds en uniek: maak een krachtig statement bij u thuis.

Zelf over een bronzen keuken beschikken? U kan dit bereiken bij Keukenstudio Regio Oost dankzij ons spuit- en lakwerk van hoogstaande kwaliteit. Wij denken met u mee en voorzien u graag van advies: kom langs bij onze showroom.

Keukenapparatuur met een bronzen touch

Liever een subtiele bronzen kleur aanbrengen in uw keuken? Dat is mogelijk met bronzen keukenapparatuur of eventuele accessoires. Zo beschikt u gemakkelijk over een bronzen keuken, zonder dat u veel moeite hoeft te doen. Met onze bronzen keukenapparatuur beschikt u binnen no time over een bronzen keuken. Ontdek het zelf in onze showroom.

  Een bronzen keuken van Keukenstudio Regio Oost

  Wilt u beschikken over een heuse blikvanger bij u thuis? Bij Keukenstudio Regio Oost voorzien wij u graag van een eigentijdse en unieke bronzen keuken, met behulp van professioneel spuit- en lakwerk. Uiteraard voor een eerlijke en scherpe prijs. U ontdekt het zelf in onze showroom in Rijssen: ons betrokken team helpt u graag verder met uw vragen en voorzien u van passend advies, zodat ook u over een bronzen keuken kunt beschikken.

  Bent u benieuwd of wij uw droomkeuken kunnen realiseren? Ontdek het zelf: bewonder onze projecten.

  Plan een afspraak in

  Bij Keukenstudio Regio Oost staan onze medewerkers voor u klaar met veel creativiteit, enthousiasme en uiteraard vakkennis. Onze klanten waarderen niet alleen ons serviceniveau, maar ook het meedenken en het bedenken van oplossingen.

  Bent u benieuwd of wij de bronzen keuken van uw dromen kunnen realiseren? Twijfel niet en plan nu nog vrijblijvend een afspraak. Door online een formulier in te vullen, komt u snel in contact met één van onze deskundige medewerkers. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen, voor een afspraak op korte termijn.

  Maak een afspraak

  Bezoek onze showroom
  Keukenadvies: online én thuis

  Het realiseren van een bronzen keuken kan een gewaagde keuze zijn. Past het bij uw huidige woonstijl? Of is uw keuken wel geschikt voor deze metamorfose? Gelukkig helpen de adviseurs van Keukenstudio Regio Oost u graag verder op weg met al uw vragen en twijfels. Kom gerust langs bij onze showroom, of ontdek de overige opties.

  Wilt u profiteren van online keukenadvies? Via onze website kunt u eenvoudig een adviesgesprek inplannen. Via een persoonlijke afspraak voorzien onze adviseurs u van passend en persoonlijk advies voor uw toekomstige bronzen keuken. Op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt.

  Liever keukenadvies aan huis? Het is mogelijk: profiteer nu nog van de voordelen. Zo heeft de adviseur een goed beeld van uw huidige keuken, zodat u gegarandeerd persoonlijk advies zult ontvangen.

  Ideeën voor uw keuken
  Onze recente projecten
  Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
  Meer weten? Vraag het onze adviseurs
  Bel ons of maak
  een afspraak
  Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
  Waarom Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Volg ons
  op social media
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen
  Blijf op de hoogte
  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

  © Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
  Privacy verklaring | Sitemap

  Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

  23 oktober: NEFF kookdemo

  Haal het beste uit jouw kookkwaliteiten en ervaar hoe een professionele kok de keukenapparatuur van NEFF gebruikt om de heerlijkste gerechten te bereiden. Uiteraard komen ook een aantal heerlijke gerechten op tafel. Toegang is gratis! Kom dus kijken, leren en proeven op zaterdag 23 oktober (10:30 -16:30 uur) bij Keukenstudio Regio Oost!